Üdvözöljük kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Kapcsolat

Ingatlankövetítés, ingatlanhirdetés, ingatlan adásvétel, ingatlan értékbecslés, tulajdoni lap online - logó

INGYENES INGATLANHIRDETÉS, INGATLANKÖZVETÍTÉS, INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS, INGATLAN CSERE, INGATLAN BÉRBEADÁS, INGATLAN ADÁSVÉTEL, INGATLANÜGYLETEK ADÓZÁSI TANÁCSADÁSA, TULAJDONI LAP ONLINE

H-7625 Pécs, Aradi vértanúk útja 2.
Telefon: +36 72 515-955
Telefax: +36 72 515-950

E-mail: INGATLANtárlat központi email

Hivatalos weboldal: https://www.ingatlantarlat.hu

Amennyiben szeretne velünk kapcsolatba lépni, információt megosztani, üzenetet küldeni, észrevételt tenni, úgy azt az alul megjelenő űrlap kitöltésével és elküldésével teheti meg.

12 hozzászólás - “Kapcsolat”

 1. Holman György - 2017-10-07 @ 15:44

  Azt írja az automata, hogy a felhasználó név szabálytalan elemet tartalmaz. Sajnálom DE EZ a nevem

  • INGATLANtárlat

   Tisztelt Holman György Úr!

   Sajnáljuk, hogy első nekifutásra nem sikerült a regisztrációja!

   Mint mindenütt, nálunk is úgy van, hogy felhasználói névként az angol abc betűit, és/vagy néhány egyéb karaktert fogad el a rendszerünk. Feltételezzük, hogy az ön nevében szereplő “ö” betűt tekintette a rendszer szabálytalan elemnek.

   Úgy tudunk önnek a leggyorsabban a segítségére lenni, ha az ön nevében beregisztrálunk, a regisztrációs adatokat adatokat megküldjük önnek. Az első belépéskor változtassa meg jelszavát, töltse ki egyéb, megadni kívánt adatát, mentse el, majd adja fel az ingyenes ingatlanhirdetését.

   Köszönjük, hogy bennünket (is) választ!

 2. Tisztelt Cím!

  A fényképek feltöltése után hiába megyek a “Tovább”-ra, sajnos nem engedi befejezni
  a hírdetésem feladását! Nem tudom, mi lehet az ok?

  Üdvözlettel:

  Tné Erika

  • INGATLANtárlat

   Kedves Tné Erika!

   Nem sikerült feltöltenie képet, ezért hiába kattintott a “Tovább” gombra. Legalább egy képet fel kell tölteni ahhoz, hogy a rendszer tovább is engedje.
   A teszteléshez meg kellett változtatnunk a jelszavát. A bejelentkezéskor (jobb felső résznél) az “Elveszett jelszó”-ra kell kattintani (amit mi már megtettünk ön helyett), és a rendszer a regisztrált e-mail címére küldi a további tudnivalókat, a jelszómódosítás menetét.

   És, ha már úgyis módosítja, akkor megkérjük, hogy a házszámot is adja meg, hiszen az a Petőfi uta nagyon hosszú, és hadd lássa az érdeklődő, hogy pontosan merre is van az ingatlan a valóságban.

   • Köszönöm szíves válaszukat! Azóta már sikerült képeket is feltenni hozzá!
    Most már megjelenítésre vár állapotban van.

    Üdv.Tné Erika

 3. erzsebet - 2016-10-03 @ 11:17

  Üdv!
  “Jelszó hibás” címszó alatt nem tudok belépni. Hiába írom be az Általatok adott hosszú betűsort, arra sem enged be, akkor most mi van???
  Várom válaszotokat.

  • INGATLANtárlat

   Kedves Erzsébet!

   Készítettünk önnek egy új jelszót, teszteltük, működik elküldtük a regisztráció során megadott e-mail címre.
   Hogy mi okozza/mi okozhatta a sikertelenséget, azt nem tudjuk, de a webmester már ellenőrzi.

   Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!

 4. Eszlári Zoltánné - 2016-09-04 @ 19:23

  Ez hülyeség!Milyen karaktert kell megadni,hogy regisztrálni tudjak?

  • INGATLANtárlat

   Kedves Eszlári Zoltánné!

   Nem karakter(eke)t kell megadni, hanem a “Nem vagyok robot” szöveget kell jóváhagyni azzal, hogy az előtte lévő négyzetbe kell kattintani. A kattintás hatására két dolog történhet (amelyik kettő közül véletlenszerűen történik valami):
   a) A rendszer simán továbbengedi, és (ahogyan kiírásra is kerül) megküldi a regisztrációs e-mail címre a belépési adatokat
   b) Megjelenik egy nagyobb, téglalap alakú kép, amelyben mozaikszerűen különféle képek vannak, és felkéri a rendszer, hogy valamilyen szempont szerint válogasson ki képeket. Ekkor a megadott szempont szerinti kisképekre kell kattintani. Ha úgy véljük, hogy a feladatnak eleget tettünk, akkor az OK gombra kell kattintani, ha nem kevesebb vagy több kisképet jelöltünk ki, mint ami a megoldás, akkor a rendszer sikeresnek minősíti a regisztrációt, és megküldi a belépési adatokat a megadott e-mail címre.

   A rendszer mindig azon a nyelven adja fel a feladatokat, amilyen nyelven a belépéshez használt böngésző beszél.

   Sajnálatos módon, de biztonsági okokból szükség van erre az ellenőrzésre, mert így lehet meggyőződni arról, hogy nem egy regisztrációs szoftverrobot igyekszik elárasztani a honlapot spam regisztrációkkal, spam bejegyzésekkel.

   • INGATLANtárlat

    Kedves Eszlári Zoltánné!

    Feltehetően megtaláltuk az okát annak, hogy nem kapta meg a belépési adatait; hibásan adta meg a regisztrációkor az e-mail címét.

    A részletekről webmesterünk küld önnek egy értesítést, miután javította a hibát.

 5. Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék, hogy újabban miért nincs a hirdetés módosítására opció? Vagy csak én nem látom? Pedig fontos lenne, hogy ne kelljen folyton letörölni és újra feltölteni egy-egy módosítás miatt!
  Üdvözlettel,
  Ajtonyi Zita
  Solar Ingatlan Pécs

  • INGATLANtárlat

   Kedves Ajtonyi Zita!

   Köszönjük szépen az értékes hozzászólásodat!

   Rendkívül egyszerű oka van annak, hogy (eddig) a hirdetés nem volt szerkeszthető: elmaradt a legutóbbi karbantartáskor, funkció javításkor a lehetőség visszakapcsolása. 🙁
   Mi magunk is csodálkoztunk, hogy miért teszik fel egyesek ugyanazt a hirdetést, átírva azt, amit a moderátoraink izzadságos munkával már gatyába ráztak egyszer. Most már mi is tudjuk… 🙂

   Az újraszerkesztés/módosítás lehetősége a regisztrált felhasználók számára visszakapcsolásra került, újból használható.

   Minden egyes hirdetést – legyen az új, vagy módosított – a közzététel előtt ellenőrzünk, szükség esetén javítunk, optimalizálunk, címkézünk, formázunk, hogy a lehetőségek szerint a legjobb minőséget tudjuk garantálni (meg igyekszünk kiszűrni a szabályzat-ellenes, ne adj Úristen falsnak tűnő tartalmakat,az ordító helyesírási hibákat, és egyéb helytelennek tűnő dolgokat).

   Kiemelten figyelünk az adatvédelemre és biztonságra, pl. ha valaki regisztrál, és 3 napon belül nem tesz fel hirdetést, akkor töröljük a regisztrációt, vagy, ha felkérjük, hogy az általunk súlyosabbnak ítélt tartalmat javítsa ki, egészítse ki, akkor addig nem jelenik meg a hirdetése, amíg ezt nem javítja, 3 napon túl pedig (válasz/intézkedés hiányában) mindenestől töröljük.
   A honlapon és a hirdetések hozzászólásánál, a regisztrációnál és belépésnél több szűrőfeltételt használunk, hogy hirdetőinket megkíméljük a kéretlen hozzászólásoktól, vélemény-nyilvánítástól.

   Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

Vélemény, hozzászólás

Hirdessen ezen a felületen!

 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!