Üdvözöljük kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása

Egyéb, Ingatlanos hírek 2017-09-07

INGATLANHIRDETÉS INGYEN - vízjel használata a hirdetéseknél

Érdekes jelenségre figyeltünk fel az utóbbi időben az INGATLANHIRDETÉS INGYEN oldalunkon; néhány esetben azt tapasztaltuk, hogy a feladni szándékozott ingatlanhirdetéseket olyan képeket csatolnak, amelyen több vízjel is található (és a legtöbb esetben ezeknél a hirdetéseknél a pontos cím sem került megadásra).

Nem elég, hogy az egymás hegyén-hátán lévő vízjelek a fotókról kitakarják az esetleges fontos nézeteket, néha nagyon bután néznek ki, de elindítottak bennünk egy furcsa gondolatsort is: egészen biztos, hogy az illetékes hirdeti az ingatlanát? Nem lehetséges, hogy egyesek ingatlanos üzletük számát olyan ingatlanhirdetéssel gyarapítják, amire nincs is megbízásuk? Vagy, jobb esetben, csak az ingatlankínálatuk mennyiségét növelik, hogy komolyabb ingatlanközvetítőnek tűnjenek?

A lehető legrosszabb feltételezések egyike, ha az ingatlanhirdető (az ingatlanos) egyszerűen csak kényelmes, vagy csak azt bizonyítja az Ügyfelének, hogy “lám, lám, mennyi helyen meghirdettem, fáradoztam érte, ide a magas jutalékot”; véleményünk szerint az etikus ingatlanhirdető (ingatlanos) veszi magának a fáradtságot, és az általa készített, vagy az Ügyféltől kapott eredeti képeket archiválja magának, és minden felületre ezeket az eredeti képeket tölti fel, adjusztálja, nem pedig egy helyre feltölti, majd az ottani automatika eredményét szórja széjjel – aminek olyan eredményét is láthattuk már, hogy a saját vízjelén túl az ingatlanfotókon a Jófogás, az Ingatlan.com, a Duna House logói virítottak…

Véljük és valljuk, hogy első és mindenek feletti az Ügyfél érdeke – legyen az eladó, vagy vevőjelölt -, ezért úgy döntöttünk, hogy módosítjuk az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) előírásait, ezért egy új pontot iktattunk  be a mai naptól:

a hirdetéshez kapcsolódó képeknek eredeti képeknek kell lennie, azok nem tartalmazhatnak úgynevezett vízjel(ek)et vagy egyéb feliratokat, logókat, logó-szerű képeket, stb – kivéve azon ingatlanos szolgáltatásokat végzők esetén, akik az adatlapjukon a logóképüket előzetesen feltüntették, elhelyezték.
Az ő esetükben a saját logójuk (vízjelük) feltüntetése megengedett, de csak egy példányban, az ingatlanfotó(k) valamelyik sarkában.
Vízjelet (logót) a kép közepére (sarkok valamelyikétől eltérő helyre) elhelyezni nem megengedett.

Reméljük, hogy ezzel az intézkedéssel is az Ügyfelek pontosabb, precízebb kiszolgálását, megbízhatóbb tájékoztatását, tájékozódását segítjük!

 

Összesen 395 megtekintés, ebből 1 a mai napon

ÁSZF módosítások az INGYENES INGATLANHIRDETÉS weboldalon

Egyéb 2017-08-08

INGATLANHIRDETES-INGYEN-ASZF-2017-09-01-min

2017. szeptember 01-i hatállyal az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) módosítjuk néhány ponton.

Talán, az egyik legfontosabb változás az, hogy az INGYENES INGATLANHIRDETÉSnek a meghirdetett ingatlan teljes, és pontos címét tartalmaznia kell.

Nem lesz elegendő azt írni, hogy “csendes környezet”, vagy azt, hogy a “belvárosban”, de még azt sem, hogy “Kukutyin u.”.

A helyes és elfogadható cím szerkezete:

 • irányítószám
 • település neve
 • közterület neve
 • közterület jellege
 • házszám vagy helyrajzi szám

Tudjuk jól, hogy ilyen-olyan-amolyan érvekkel dúl a véleménycsata az ingatlanosok között arról, hogy egy-egy hirdetésben megadják-e/kiadják-e a pontos címet nyilvánosan, avagy csak a komolynak tűnő vevővel vonuljanak a helyszínre, vagy adjanak pontos útbaigazítást nekik, de mi nem kívánunk ebben a meddő, energiákat felemésztő vitában részt venni.

A magunk részéről a (leendő) vevőket felnőtt, felelősségteljes, döntésre képes, etikus és becsületes embereknek tartjuk, és ekként is kívánunk velük szemben viselkedni. Mi így tartjuk etikusnak.

Ennek az INGYENES INGATLANHIRDETÉSI oldalnak, az üzemeltetőnek ez a feltétele, és ezen nem kívánunk változtatni, bármi is lett légyen. 😎

Másik fontos változás, hogy megszüntetjük a teljesen korlátlan mennyiségű INGYENES INGATLANHIRDETÉS elhelyezését a weboldalon; magánszemélyek számára 5 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését, szervezeteknek, vállalkozásoknak 15 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését tesszük lehetővé.

A limit felett vagy egyedi megállapodás alapján lehet fizetős hirdetéseket elhelyezni, vagy ha a Felhasználó nem jelzi a többlet-megjelenítés szándékát, a legrégebbi hirdetésének felfüggesztésével “csinálunk helyet” az új hirdetésnek, vagy az új hirdetést nem jelenítjük meg, amíg a limit alá nem csökken a hirdetések száma.

Reméljük, hogy a 2017. szeptember elsején hatályba lévő módosításokat mindenki tudomásul veszi, és mindenki szívesen ajánlja a weboldalt ismerőseinek!

Összesen 417 megtekintés, ebből 1 a mai napon

INGATLANHIRDETÉS INGYEN – nem csak Húsvétra

Ingatlanos hírek 2017-04-14

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Ingatlanhirdetési oldalhoz (méghozzá ingyenes oldalhoz, méltóan, egy igazi húsvéti nyúl-ingatlanra hívjuk fel a figyelmet. Még van pár óra ahhoz, hogy az ajándékba érkezett élőnyúlnak egy helyes kis faházat barkácsoljanak az ügyesebb kezűek. Sajnos, az ingatlankínálatban jelenleg nem szerepel nyúl-ház ingatlanhirdetés.

Sőt, lehet, hogy az öné sem? Húsvétkor is, Karácsonykor is INGATLANHIRDETÉS INGYEN! Ne habozzon, ünnepeljen egy új ingatlanhirdetés feladásával! 🙂

INGATLANHIRDETÉS INGYEN - igazi nyúl-ház Húsvétra

Összesen 649 megtekintés, ebből 1 a mai napon

Megkezdtük az INGATLANHIRDETÉS INGYEN honlapunk átépítését

Ingatlanos hírek 2017-04-11

makrancos-weboldal

Érdekes módon, már az indulástól fogva rátaláltak a spam-robotok a honlapunkra; mindenféle neveken bejelentkeztek, regisztráltak, üzengettek, stb. Szóval, minden rosszat, amit csak lehetett, kipróbáltak ellenünk. 🙁

Amint észleltüka támadásokat, újabb, és újabb védelmi falat húztunk fel, hogy megvédjük hirdetőinket, a honlapot a kiszolgáló szervert. Tettük ezt meglehetős sikerrel, hiszen nem kaptunk panaszt tovább zaklató levelekről, nem borult össze a szerverünk. Napi 2-4 “sikeres” regisztráció volt az összes nemkívánatos behatolás, amelyeket azonban ügyesen agyoncsaptunk.

Minden támadásra valami ellenintézkedés történt, nagyobb részt a beállított automatizmusok segítségével, mígnem kb. egy hete jelezte a szolgáltatónk, hogy a védelmi rendszerünk annyira aktív, hogy a “csatazaj” már zavarja a szervert. És valóban, mi is észrevettük, hogy egyes hirdetések nem úgy jelennek meg, ahogyan kellett volna, egyes funkciók el kezdtek dadogni, ma például nem mutatja a telefonszámokat.

Ennyi volt! Véget ért a türelmünk; mindent visszabontunk az alapokig, és mást, újat építünk, azonos funkcióval. A fejlesztők egy-két hete már tesztelik egy mintahalmazzal az új, leendő honlapot. Ma nekilátnak a felhasználói és hirdetési adatok átmentéséhez és teszteléséhez. Remélhetőleg 2-3 héten belül elkészülhetnek, és megkezdődhet a tesztüzem, majd az éles üzem!

A magunk részéről nagyon bízunk benne, hogy sikeres lesz a megújulás, és hamarosan megváltozott belsővel és külsővel rukkolhatunk elő. Ha nem, akkor nagy bajban leszünk, mert a hirdetők és az olvasók türelme is véges, és a mi anyagi lehetőségeink is kellően korlátozottak.

Addig is: nagy tisztelettel kérjük megértésüket! Előre is köszönjük szépen!

Összesen 260 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Hogyan készüljünk elő az ingyenes ingatlanhirdetés feladására

Ingatlanos hírek 2016-06-13

INGYENES INGATLANHIRDETÉS - logó

Egyáltalán nem kell megijedni attól, hogy egy hirdetésfelvételi felületen mi fog történni velünk; leginkább semmi olyan, amit 5-15 percnyi időráfordítással ne tudnánk befejezni! 🙂

Ebben a nyúlfaroknyi leírásban nem foglalkozunk azzal, hogy az INGYENES INGATLANHIRDETÉS oldalon hogyan kell regisztrálni (mert aki hirdetést szeretne feladni, vagy egy hirdetésre szeretne válaszolni, annak előzetesen regisztrálnia kell magát a honlapunkon), most csak azt foglaljuk össze, hogy mit készítsünk elő az ingyenes hirdetés feladásához:

Bővebben…

Összesen 822 megtekintés, ebből 2 a mai napon

Csinosítás, új funkciók az INGYENES INGATLANHIRDETÉS oldalon

Ingatlanos hírek 2016-06-06

INGATLANtárlat - INGYENES INGATLANHIRDETÉS közösségi megosztás (social sharing)

Amikor egy mini vállalkozás új dologba kell, akkor “nem ér” módon, azonnal az internetes teret uraló gigaszolgáltatókkal kezdik összehasonlítani; ez egyrészről rendben is van, ha a látogatók minél magasabb szintű kiszolgálásról van szó, másrészről azonban nagyon elkedvetlenítő, ha a “de jó lenne ez is, meg az is, de nincs hozzá elég pénz, paripa és fegyver”… 🙂

Mi azonban nem kedvetlenedtünk el, hanem szorgos hangyamunkával kerestük a megoldást arra, hogy legalább a legnépszerűbb, de ezen belül a leghasznosabbnak tartott szolgáltatásokkal bővítsük honlapunk szolgáltatásait, és fokozzuk a hirdetési kedvet.

Amit már láthatnak és használhatnak a honlapunkon a mai naptól, mint további kényelmi szolgáltatás:

 • Facebook-, Twitter-, Google Plus, LinkedIn oldalakon történő népszerűsítés: ha egy hirdetés megtetszik, egy kattintással megosztható az adott közösségi portálon lévő ismerősökkel
 • Nyomtatás funkció: ha egy írásunk, vagy egy hirdetés arra a gondolatra ösztönzi, hogy papírra vesse (aztán adott pillanatban, majd jól a hirdető orra alá dörgölje 🙂  ), akkor egy kattintás, és már mehet is a nyomtatóra
 • E-mail küldés funkció: ha a hirdetések között (vagy a bejegyzések között) keresgél, és olyan érdekességre bukkan, amiről tudja, hogy érdekelni fogja a családot, a barátokat, az ismerősét, akkor egy kattintás, e-mail cím megadás, és már repül is az adott tartalom a címzetthez
 • Feliratkozási funkció: ha a honlapunkon valami érdekességre bukkan, ha valamiről véleményt nyilvánítanak, akkor (a regisztrált felhasználók) fel lehet iratkozni egy értesítő levélre, hogy az adott témakörben történt-e új hozzászólás, vagy jelent-e meg új írás. Természetesen, az értesítőlevélről le is lehet iratkozni.
 • Automatikus hirdetés-, bejegyzés közzététel a Facebook és Twitter oldalakon: a háttérben dolgozó funkció annyit cselekszik, hogy egy hirdetés feladásakor a hirdetést a Facebook és Twitter oldalainkon, a nyilvánosság számára, azonnal közzéteszi.

Rövid időn belül a kisebb-nagyobb ingatlanközvetítő irodák kedvében is szeretnénk járni, lehetőséget teremtünk arra, hogy hirdetéseiket (emberbarátian csekély díjazás ellenében) egy menetben, csoportosan is feltölthessék. Az ehhez szükséges *.CSV formátumú mintafájlt hamarosan közzétesszük.

Reméljük, hogy valóban olyan szolgáltatásokkal bővítettük a honlapunkat, amelyek mindenki kényelmét szolgálják!

Természetesen, örömmel fogadunk minden építő jellegű javaslatot, ötletet (még kritikát is 😉 ), amellyel szolgáltatásaink színvonalát az önök elégedettségére növelhetjük.

 

Összesen 1014 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Ingatlanhirdetéssel a sikeres ingatlanértékesítésért

Ingatlanos hírek 2015-04-26

ingatlantarlat - elrettentő ingatlanhirdetés-fotóSenki sem lepődik meg azon, ha egy ingatlankereső látogató ijedten becsukja a számítógépét (lehet, hogy még a konnektorból is kihúzza a vezetéket), ha egy ingatlankereső oldalon olyan képet lát, mint amilyent mi most “elrettentésül” közzétettünk.

Ha az asszony rendesen tálalja emberének a napi étket, akkor még a paradicsomos sóskapürét is örömmel fogadja; miért lenne másképpen ez egy ingatlanhirdetésnél, egy ingatlanhirdetés képénél? 🙂

Az ingatlan hirdetése, az ingatlan keresése – valljuk be őszintén – nem a mindennapi tevékenységeink közé tartozik, és hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy nincs ennek semmi titka, egyszerűen megoldható a feladat.

Igen, látszólag egyszerű a feladat: leírni pár sorban, hogy milyen ingatlant kínálunk és mennyiért, meg bezavarjuk az embert a mobiljával a lakásba, kattintgasson már kőrbe-karikába a lakásban, feltöltjük valahova a hirdetést, és várjuk a sült szerencsét… 😉

A következő sorokban szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy bárhova korrekt hirdetést tudjon elhelyezni az, aki komolyan gondolja, hogy ingatlanát értékesíteni szeretné:

Bővebben…

Összesen 1671 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Lakóingatlan bérbeadásának adózási szabályai 2014.

Ingatlan és adózás 2014-06-10

lakóingatlan bérbeadásának szabályai

A magánszemély ingatlan bérbeadásából származó jövedelme önálló tevékenységből származó jövedelemként az összevont adóalap részeként adózik.

I. Személyi jövedelemadó

1. Bejelentési kötelezettség

A magánszemély adózó mentesülhet az adószám megszerzéséhez előírt bejelentési kötelezettség teljesítése alól, ha a következő feltételek együttesen teljesülnek:

– nem egyéni vállalkozó
– tevékenysége kizárólag adómentes ingatlan bérbeadás (haszon-bérbeadás),
– az ingatlan bérbeadásra vonatkozóan az adóalany nem él az adókötelessé tételválasztásának jogával,
– nem létesít kereskedelmi kapcsolatot az Európai Közösség más tagállamában illetőséggel bíró adóalannyal

Magyarán szólva: az ingatlan bérbeadáshoz nem kell adószámot kérni a magánszemélynek a NAV-tól (már amennyiben a felsorolt feltételek mindegyike helytálló rá nézve).

Amennyiben a bérbeadó számlatömböt kíván használni (mert pl. egy vállalkozásnak adja ki az ingatlant), akkor annak megvásárlásához kell rendelkeznie adószámmal, vagyis emiatt be kell jelentkeznie.

Minden egyéb esetben a bérbeadónak a pénz átvételéről bizonylatot kell kiadnia, amely tartalmazza a nevét, címét és adóazonosító jelét, valamint az összeget, az átvétel jogcímét és dátumát.

Bővebben…

Összesen 1982 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Lakástulajdon-szerzés speciális illetékszabályai 2014.

Ingatlan és illeték 2014-06-10

laspeciális illetékszabályaikásszerzés

Ingatlantárlat - lakásszerzési illeték speciális szabályai_2014Csere esetén az elcserélt lakások értékének különbözete után az illeték mértéke 4%

Lakás 1 éven belüli vétele és eladása esetén a két lakás értékének különbözete után 4% illetéket fizet a magánszemély

Magánszemély lakástulajdon cseréje és vásárlása esetén, ha a másik lakástulajdont a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb, akkor illetéket nem kell fizetni

Magánszemély lakástulajdon cseréje és vásárlása esetén, ha a másik lakástulajdont a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb, akkor illetéket nem kell fizetni

Összesen 1133 megtekintés, ebből 0 a mai napon

Ingatlanszerzési illeték mértéke 2014-ben

Ingatlan és illeték 2014-06-08

ingatlanszerzési illeték

A visszterhes vagyonátruházási illeték általános mértéke: 4 %.

Ingatlan megszerzés esetén ingatlanonként:

– 1 milliárd forintig 4%,

– a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%, de ingatlanonként legfeljebb 200 millió forint.

Ingatlan résztulajdonának szerzése esetén az 1 milliárd forintnak a szerzett tulajdoni hányaddal arányos összegére kell alkalmazni a 4%-os illetéket, illetve az ingatlanonként legfeljebb 200 millió forintot a tulajdoni hányad arányában kell figyelembe venni

Ingatlanhoz (lakás, egyéb ingatlan) kapcsolódó vagyoni értékű jog megszerzése esetén az illetékalapból az 1 milliárd forint olyan hányadára kell alkalmazni a 4%-os illetékmértéket, illetve a 200 millió forint olyan hányadát kell figyelembe venni, mint amilyen arányt a vagyoni értékű jog értéke képvisel az ingatlan forgalmi értékében

Vagyoni értékű joggal terhelt ingatlan (lakás, egyéb ingatlan) ? ideértve a tulajdonszerzéssel egyidejűleg alapított vagyoni értékű jogot ? szerzése esetén a vagyoni értékű jog értékével csökkentett forgalmi értékből az 1 milliárd forint olyan hányadára kell alkalmazni a 4%-os illetékmértéket, illetve a 200 millió forint olyan hányadát kell figyelembe venni, mint amilyen arányt a tulajdonjog értéke képvisel az ingatlan forgalmi értékében

Belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaságban fennálló vagyoni betét megszerzése esetén ingatlanonként:

– 1 milliárd forintig 4%,

– a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%, de ingatlanonként legfeljebb 200 millió forint

Összesen 1099 megtekintés, ebből 1 a mai napon

Beköszöntő az ingyenes ingatlanhirdetés indulásához

Ingatlanos hírek 2014-06-06

Elindultunk - INGYENES INGATLANHIRDETÉS

Na, nem egy OLX, meg nem is egy Jófogás! Annál sokkal-sokkal kisebb. És sokkal-sokkal jobb. 🙂

Azt nem kell magyarázgatni, hogy miért kisebb; nem csak most kisebb, hanem később is az marad. De egy induló ingyenes ingatlanhirdetési oldalra azt mondani, hogy jobb, mint az említett gólemek, talán – kissé – enyhe, rózsaillatú, költői túlzásnak tűnik.

Nekünk nincs indíttatásunk (ja, meg pénzünk sem), hogy milliókat kidobáljunk reklámokra, csak azért, hogy elmondhassuk, hogy mi vagyunk Magyarország vezető, ingyenes hirdetési oldala. Mi csak egyszerűen a szívünket-lelkünket adjuk bele, hogy kiszolgáljuk a szűkebb-tágabb környezetünkben élő embertársaink igényét.

Azért, indítottuk az ingyenes ingatlanhirdetési oldalt, hogy aki szeretne eladni vagy vásárolni, esetleg kiadni vagy bérelni ingatlant, annak legyen eggyel több lehetősége, eggyel több esélye ezt tudatni országgal és világgal, anélkül, hogy inge-gatyája rámenne a hirdetésekre.

90 napig ingyenesen hirdetheti bárki ingatlanját, és, ha nem megy el ez idő alatt sem, akkor egyszerűen pár kattintással megújíthatja a hirdetését.

Mi a jó abban nekünk, hogy ingyenes ez a honlap (és az is marad, amíg csak létezünk)? Joggal kérdezheti ezt bárki, hiszen manapság már nincsenek ingyen ebédek… 🙁

Tulajdonképpen könnyű is, meg nehéz is választ adni; a KÖNYVELŐZÓNA honlapunkkal már bizonyítottuk, hogy igenis, szükség van a szakmai tisztességre, a szakmai alázatra, az emberi szóra, a közérthető szakmai magyarázatokra. Mi vagyunk a KÖNYVELŐZÓNA csoport létrehozói, ahol néhány kicsi, családi méretű vállalkozás összeállt, hogy egymást segítse a gazdasági élet hánykolódó viharában.

Képeztük magunkat, jogosultságot szereztünk az ingatlanközvetítéshez, az ingatlan értékbecsléshez, és lassan araszolva elindítottuk – a több lábon állás jegyében – az új tevékenységeinket.

Szeretnénk egy olyan honlapot, ami hasonlít a KÖNYVELŐZÓNA oldalunk filozófiájához: érthetően a szakmáról a nem szakmabelieknek, mert ez a mindennapokat segíti.

Természetesen, remélve némi aprópénzt is az üzemeltetéshez, vannak fizetős szolgáltatásaink is: pl. 2ezer Ft összegért lehetőséget biztosítunk arra, hogy akár az ingyenes hirdetés teljes időtartamára (90 napra) kiemelt hirdetésként jelenjen meg az adott hirdetés.

Tervezzük azt is, hogy méltányos összegért (még megálmodás alatt), lehetőséget adjunk hasonlóan kisméretű ingatlanközvetítő irodáknak a megjelenésre, a csatlakozásra, a hirdetések kezelésére.

Bízunk abban, hogy meg fogják kedvelni az INGYENES INGATLANHIRDETÉS oldalunkat, növekszik a forgalom, a látogatottság, és lesznek akik úgy gondolják majd, hogy elhelyeznének nálunk reklámokat.

Kívánjanak nekünk sok sikert azzal, hogy elhelyezik ingatlanhirdetéseiket honlapunkon, és jó hírünket keltik az ismerősök, barátok között!

Összesen 1071 megtekintés, ebből 0 a mai napon

 • lakóingatlan bérbeadásának szabályai

  Lakóingatlan bérbeadásának adózási szabályai 2014.

  Szerző: - 2014-06-10 - 0 Hozzászólás

  A magánszemély ingatlan bérbeadásából származó jövedelme önálló tevékenységből származó jövedelemként az összevont adóalap részeként adózik. I. Személyi jövedelemadó 1. Bejelentési kötelezettség A magánszemély adózó mentesülhet az adószám megszerzéséhez előírt bejelentési kötelezettség teljesítése alól, ha a következő feltételek együttesen teljesülnek: – nem egyéni vállalkozó – tevékenysége kizárólag adómentes ingatlan bérbeadás (haszon-bérbeadás), – az ingatlan bérbeadásra vonatkozóan […]

 • Ingatlanhirdetéssel a sikeres ingatlanértékesítésért

  Szerző: - 2015-04-26 - 0 Hozzászólás

  Senki sem lepődik meg azon, ha egy ingatlankereső látogató ijedten becsukja a számítógépét (lehet, hogy még a konnektorból is kihúzza a vezetéket), ha egy ingatlankereső oldalon olyan képet lát, mint amilyent mi most “elrettentésül” közzétettünk. Ha az asszony rendesen tálalja emberének a napi étket, akkor még a paradicsomos sóskapürét is örömmel fogadja; miért lenne másképpen […]

 • laspeciális illetékszabályaikásszerzés

  Lakástulajdon-szerzés speciális illetékszabályai 2014.

  Szerző: - 2014-06-10 - 0 Hozzászólás

  Csere esetén az elcserélt lakások értékének különbözete után az illeték mértéke 4% Lakás 1 éven belüli vétele és eladása esetén a két lakás értékének különbözete után 4% illetéket fizet a magánszemély Magánszemély lakástulajdon cseréje és vásárlása esetén, ha a másik lakástulajdont a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon […]

 • ingatlanszerzési illeték

  Ingatlanszerzési illeték mértéke 2014-ben

  Szerző: - 2014-06-08 - 0 Hozzászólás

  A visszterhes vagyonátruházási illeték általános mértéke: 4 %. Ingatlan megszerzés esetén ingatlanonként: – 1 milliárd forintig 4%, – a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%, de ingatlanonként legfeljebb 200 millió forint. Ingatlan résztulajdonának szerzése esetén az 1 milliárd forintnak a szerzett tulajdoni hányaddal arányos összegére kell alkalmazni a 4%-os illetéket, illetve az ingatlanonként legfeljebb […]

 • Elindultunk - INGYENES INGATLANHIRDETÉS

  Beköszöntő az ingyenes ingatlanhirdetés indulásához

  Szerző: - 2014-06-06 - 0 Hozzászólás

  Na, nem egy OLX, meg nem is egy Jófogás! Annál sokkal-sokkal kisebb. És sokkal-sokkal jobb. 🙂 Azt nem kell magyarázgatni, hogy miért kisebb; nem csak most kisebb, hanem később is az marad. De egy induló ingyenes ingatlanhirdetési oldalra azt mondani, hogy jobb, mint az említett gólemek, talán – kissé – enyhe, rózsaillatú, költői túlzásnak tűnik. […]

Honlap kategória

Fizetett hirdetések (x)

 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!