Üdvözöljük kedves Látogató! [Regisztráció | Bejelentkezés

39.600.000 Ft

Remek családi ház Szendehely új építésű részén eladó

  • Irányítószám: 2640
  • Település: Szendehely
  • Utca, tér, hsz.: Rákóczi Ferenc utca 4.
  • Megye: Nógrád megye
  • Ország: Magyarország
  • Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?: Nem
  • Mutassuk
  • Megjelenés: 2017-08-08 13:33
  • Lejárat: 13 nap, 15 óra
2
481012

Leírás

Remek családi ház Szendehely új építésű részén eladó!

Váctól 10 km-re, a Naszály hegy lábánál, Szendehely új építésű részén, a helyi lakosok elbeszélése alapján a Szeles dombon, erdőre néző panorámás környezetben 1.080 m2-es telken, 170 m2-es ( fszt. 115 m2 + emelet 55 m2 alapterületű (tetőtér pihenő és befejezési lehetőség) kétszintes téglából épült, kiváló állapotban lévő családi ház eladó!

Az ingatlan telke összközműves, téglalap alakú, kerített, enyhén lejtős, Dél – Dny irányú tájolású, növényzettel beültetett.

Az ingatlan 2007-ben épült, a pince szint falazó beton blokkból épült, a földszint Porotherm 30-as téglából monolit betonfödémmel, falazott szerkezettel, pince, földszint és részlegesen beépített tetőteres elrendezéssel. A főfalazat 8 cm-es, a lábazat 6 cm-es és a vörös fenyő fadekoráció alatt 7 cm-es hőszigetelést kapott

Az építés során anyagi eszközöket sem kímélve, igényesen válogatták össze a beépített anyagokat, padlóburkolatokat, csempéket, fürdőszobai berendezéseket. Az ingatlan összközműves, az épület fűtése és meleg vízellátása kombi gázcirkóról és vegyes tüzelésű kazánról üzemeltethető radiátoros hő leadással.

A földszintre betonlépcsőn keresztül jutunk be, ahol bejárati folyosó, amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával, szoba (leválasztott fürdőszobával), 2 külön nyíló kis szoba, külön nyíló szoba, kádas fürdőszoba valamint mosókonyha található. Az amerikai konyhából egy 12 m2-es panorámás teraszra jutunk ki és onnan a ház mögötti kertbe betonlépcsőn keresztül tudunk lejutni. Az emeletre szép kivitelezésű falépcsőn jutunk fel, ahol egy pihenő rész, és kialakításra váró nagyszobát és fürdőszobát lehet kialakítani. A földszint ablakai utcára és kertre néznek, benapozásuk jó. A pinceszinten kazánház, tároló, 6 m3-es ciszterna, szerszámos kamra és 4 autó részére szerelőaknás garázs található.

Az ingatlanon ipari és éjszakai áram is van. A helyiségek burkolatai laminált padló, kerámia járólap beültetett területet. Az udvarba gépkocsival be lehet állni. Ajánlom olyan családnak, akik szeretik a kényelmes, kellemes, csendes és nyugodt otthont. A település jó autóbusz közlekedésnek köszönhetően igen népszerű, Vác 10 perc, Budapest, a 2/A gyorsforgalmi út segítségével 30-40 perc alatt elérhető. Az ingatlan megfelelő ár-értékarányt képvisel.

Hirdetési azonosító 1445985b14f27540

Hibajelentő

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Fizetett hirdetések (x)

“eladva” megjelölésű hirdetések