Üdvözöljük kedves Látogató! [Regisztráció | Bejelentkezés

35.490.000 Ft

Remek befektetési lehetőség ez az ifjúsági tábor Szokolya központjában

  • Irányítószám: 2624
  • Település: Szokolya
  • Utca, tér, hsz.: Kossuth utca 44.
  • Megye: Pest megye
  • Ország: Magyarország
  • Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?: Nem
  • Mutassuk
  • Megjelenés: 2017-08-12 09:52
  • Lejárat: 19 nap, 10 óra
alaprajz

Leírás

REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG EZ AZ IFJÚSÁGI TÁBOR SZOKOLYA KÖZPONTJÁBAN.
A csodálatos szépségű Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő Szokolya központi részén eladásra kínálok 1.272 m2-es, bekerített, jelenleg üres állapotban lévő, 310 m2-es, két szinten elhelyezkedő családi házat.

Az ingatlan besorolása szerint Ifjúsági tábor, ahol 8 szobában 70 db ágyon helyezik el a kirándulásban elfáradt fiatalokat, turistákat. Az épület tégla építésű, betonfödémes és cserép borítású.

A főépület kétszintes, földszintjén 2 étkező helyiség (22 m2, 28 m2) konyha, kiszolgáló egység, raktár és szociális helyiség található.

Emeleti szintre beton lépcsőn jutunk fel a fedett teraszra, ahol padlásfeljáró, raktár, 2 db 14 ágyas és 2 db 4 ágyas szoba fürdővel és WC található.

A főépület földszinti részén L alakú folytatásában raktár, 3 db 10 ágyas és 1 db 4 ágyas helyiség, szociális helyiségekkel együtt (WC, tusoló) található.

A telekre kocsibeállási lehetőség van. Közművei gáz, villany, víz, emésztő.

Egy kis esztétika javítás és tisztító festés után , azonnal elfoglalhatják a tábor lakói.

Az ingatlan per és tehermentes, sokrétű hasznosításra alkalmas, befektetésnek is kiváló! Ha szereti a természetet, az egészséges életet, az önfenntartás lehetőségét vagy üzleti potenciált is keres, akkor Önnek ajánlom ezt a jól bejáratott, igazán egyedi ifjúsági tábort.

A településen keresztül halad a K+ turistajelzés, valamint egyik végpontja a Z+ turistajelzésnek. Könnyen elérhető Királyrét, ahonnan a Börzsöny magasabb csúcsai is egyszerűen megközelíthetők. A települést érinti több, hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő teljesítménytúra is.

Szokolya település a Börzsöny hegység lábánál idegenforgalmi célpont, számtalan panorámás turista útvonal szegélyezi.

Szokolya település idegenforgalmáról közismert, az ide vezető erdei kisvasút Kismarosról indul, de autóbusszal is megközelíthető. Királyrét üdülőközpont 4 km-re található, kijelölt turistautakkal, erdei pihenőhelyek A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, üzletek, posta, pékség elérhető. A környező hegyek látványa élményszámba megy, közelben található Nagy Hideg-hegy, a Börzsöny hegység legmagasabb pontja, turista paradicsoma 3,5 km-re Királyrét, ahová erdei kisvasút vezet.
ALBÉRLŐK KÍMÉLJENEK, NEM KIADÓ.

 

Összesen 106 megtekintés, ebből 1 a mai napon

Ajánlás email-ben Ajánlás email-ben   Nyomtatás Nyomtatás

Hirdetési azonosító 617598e3d6b3efa2

Hibajelentő

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Fizetett hirdetések (x)

Vélemény, hozzászólás

“eladva” megjelölésű hirdetések