Üdvözöljük kedves Látogató! [Regisztráció | Bejelentkezés

10.900.000 Ft

Legyen öné ez a meseház Balassagyarmat- Nyírjes üdülő övezetében

  • Irányítószám: 2660
  • Település: Balassagyarmat
  • Utca, tér, hsz.: Fenyves út 5142 hrsz.
  • Megye: Nógrád megye
  • Ország: Magyarország
  • Ingatlanközvetítő közreműködését elfogadja?: Nem
  • Mutassuk
  • Megjelenés: 2017-08-15 15:50
  • Lejárat: 83 nap, 10 óra
1
Auto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto Draft

Leírás

ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS – AKCIÓ 1 HÓNAPIG!

Balassagyarmat Nyírjes puszta csendes, nyugodt környezetében, 1,5 hektáros erdővel határos, parkosított, 7 halastóval is rendelkező üdülő övezetében a Fenyves utcában, eladásra kínálom 254 m2-es belterületi építési telken, ezt a szép kivitelezésű téglaépítésű, háromszintes 80 m2-es meseházat. Az ingatlan télen-nyáron lakható, környezetében állandóan lakott házak találhatók, ezáltal a biztonság is megerősödött. A területen folyamatosan ellenőrzést tart a Polgárőrség. A ház megközelítése aszfalt úton történik.

A ház szuterénjében kapott helyett a nyári konyha, hátsó részében helyezték el a vegyes tüzelésű kazán, a nyári konyha mellett zárható szerszámos tároló és egy nyitott fa tároló található. A telken működő kemence, grillező és egy 5 m x 3 m x 2 m-es medence lett kialakítva.

Földszinten 6 ponton záródó biztonsági ajtón keresztül jutunk be az amerikai konyhás étkezős nappaliba (40 m2). A nappali mellett kádas fürdőszoba WC-vel található.Az emeletre modern kivitelezésű csiga lépcsőn jutunk fel , ahol 2 db tetőteres hálószoba lett kialakítva. Minden nyílászárót redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték fel.

A családi ház falazata tégla, beton födémes és mázas cserép borítású. A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal oldották meg és a nappali padlófűtéssel lett ellátva.

A meseházat ajánlom azoknak, akik szeretik a csendes nyugalmat, természet közelségét, a nagy sétákat és a horgászást.

Ár : 10.900.000.-Ft HITELEZHETŐ (CSOK NEM)

Balassagyarmat, Nógrád megye északi részén, a szlovák határ mentén fekszik. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Budapesttől való távolsága 80 km.A város bővelkedik sok látnivalóval, programokkal. Balassagyarmaton a gyermekes családok számára több óvoda és általános iskola, hat középiskola és egy zeneiskola is működik.
Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti !
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.

Hirdetési azonosító 77057b4bffb9aef1

Hibajelentő

Kérelem feldolgozása, kis türelmet ...

Fizetett hirdetések (x)

Vélemény, hozzászólás