Üdvözöljük kedves Látogató! [Regisztráció | Bejelentkezés

ÁSZF módosítások az INGYENES INGATLANHIRDETÉS weboldalon

Egyéb 2017-08-08

INGATLANHIRDETES-INGYEN-ASZF-2017-09-01-min

2017. szeptember 01-i hatállyal az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) módosítjuk néhány ponton.

Talán, az egyik legfontosabb változás az, hogy az INGYENES INGATLANHIRDETÉSnek a meghirdetett ingatlan teljes, és pontos címét tartalmaznia kell.

Nem lesz elegendő azt írni, hogy “csendes környezet”, vagy azt, hogy a “belvárosban”, de még azt sem, hogy “Kukutyin u.”.

A helyes és elfogadható cím szerkezete:

 • irányítószám
 • település neve
 • közterület neve
 • közterület jellege
 • házszám vagy helyrajzi szám

Tudjuk jól, hogy ilyen-olyan-amolyan érvekkel dúl a véleménycsata az ingatlanosok között arról, hogy egy-egy hirdetésben megadják-e/kiadják-e a pontos címet nyilvánosan, avagy csak a komolynak tűnő vevővel vonuljanak a helyszínre, vagy adjanak pontos útbaigazítást nekik, de mi nem kívánunk ebben a meddő, energiákat felemésztő vitában részt venni.

A magunk részéről a (leendő) vevőket felnőtt, felelősségteljes, döntésre képes, etikus és becsületes embereknek tartjuk, és ekként is kívánunk velük szemben viselkedni. Mi így tartjuk etikusnak.

Ennek az INGYENES INGATLANHIRDETÉSI oldalnak, az üzemeltetőnek ez a feltétele, és ezen nem kívánunk változtatni, bármi is lett légyen. 😎

Másik fontos változás, hogy megszüntetjük a teljesen korlátlan mennyiségű INGYENES INGATLANHIRDETÉS elhelyezését a weboldalon; magánszemélyek számára 5 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését, szervezeteknek, vállalkozásoknak 15 db ingyenes hirdetés egyidejű megjelenítését tesszük lehetővé.

A limit felett vagy egyedi megállapodás alapján lehet fizetős hirdetéseket elhelyezni, vagy ha a Felhasználó nem jelzi a többlet-megjelenítés szándékát, a legrégebbi hirdetésének felfüggesztésével “csinálunk helyet” az új hirdetésnek, vagy az új hirdetést nem jelenítjük meg, amíg a limit alá nem csökken a hirdetések száma.

Reméljük, hogy a 2017. szeptember elsején hatályba lévő módosításokat mindenki tudomásul veszi, és mindenki szívesen ajánlja a weboldalt ismerőseinek!

Fizetett hirdetések (x)

Vélemény, hozzászólás

 • INGATLANHIRDETÉS INGYEN - vízjel használata a hirdetéseknél

  Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása

  Szerző: - 2017-09-07 - 0 Hozzászólás

  Érdekes jelenségre figyeltünk fel az utóbbi időben az INGATLANHIRDETÉS INGYEN oldalunkon; néhány esetben azt tapasztaltuk, hogy a feladni szándékozott ingatlanhirdetéseket olyan képeket csatolnak, amelyen több vízjel is található (és a legtöbb esetben ezeknél a hirdetéseknél a pontos cím sem került megadásra). Nem elég, hogy az egymás hegyén-hátán lévő vízjelek a fotókról kitakarják az esetleges fontos […]

Honlap kategória

Fizetett hirdetések (x)

 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!

Facebook kedvelések