Üdvözöljük kedves Látogató! [Regisztráció | Bejelentkezés

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása

Egyéb, Ingatlanos hírek 2017-09-07

INGATLANHIRDETÉS INGYEN - vízjel használata a hirdetéseknél

Érdekes jelenségre figyeltünk fel az utóbbi időben az INGATLANHIRDETÉS INGYEN oldalunkon; néhány esetben azt tapasztaltuk, hogy a feladni szándékozott ingatlanhirdetéseket olyan képeket csatolnak, amelyen több vízjel is található (és a legtöbb esetben ezeknél a hirdetéseknél a pontos cím sem került megadásra).

Nem elég, hogy az egymás hegyén-hátán lévő vízjelek a fotókról kitakarják az esetleges fontos nézeteket, néha nagyon bután néznek ki, de elindítottak bennünk egy furcsa gondolatsort is: egészen biztos, hogy az illetékes hirdeti az ingatlanát? Nem lehetséges, hogy egyesek ingatlanos üzletük számát olyan ingatlanhirdetéssel gyarapítják, amire nincs is megbízásuk? Vagy, jobb esetben, csak az ingatlankínálatuk mennyiségét növelik, hogy komolyabb ingatlanközvetítőnek tűnjenek?

A lehető legrosszabb feltételezések egyike, ha az ingatlanhirdető (az ingatlanos) egyszerűen csak kényelmes, vagy csak azt bizonyítja az Ügyfelének, hogy “lám, lám, mennyi helyen meghirdettem, fáradoztam érte, ide a magas jutalékot”; véleményünk szerint az etikus ingatlanhirdető (ingatlanos) veszi magának a fáradtságot, és az általa készített, vagy az Ügyféltől kapott eredeti képeket archiválja magának, és minden felületre ezeket az eredeti képeket tölti fel, adjusztálja, nem pedig egy helyre feltölti, majd az ottani automatika eredményét szórja széjjel – aminek olyan eredményét is láthattuk már, hogy a saját vízjelén túl az ingatlanfotókon a Jófogás, az Ingatlan.com, a Duna House logói virítottak…

Véljük és valljuk, hogy első és mindenek feletti az Ügyfél érdeke – legyen az eladó, vagy vevőjelölt -, ezért úgy döntöttünk, hogy módosítjuk az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) előírásait, ezért egy új pontot iktattunk  be a mai naptól:

a hirdetéshez kapcsolódó képeknek eredeti képeknek kell lennie, azok nem tartalmazhatnak úgynevezett vízjel(ek)et vagy egyéb feliratokat, logókat, logó-szerű képeket, stb – kivéve azon ingatlanos szolgáltatásokat végzők esetén, akik az adatlapjukon a logóképüket előzetesen feltüntették, elhelyezték.
Az ő esetükben a saját logójuk (vízjelük) feltüntetése megengedett, de csak egy példányban, az ingatlanfotó(k) valamelyik sarkában.
Vízjelet (logót) a kép közepére (sarkok valamelyikétől eltérő helyre) elhelyezni nem megengedett.

Reméljük, hogy ezzel az intézkedéssel is az Ügyfelek pontosabb, precízebb kiszolgálását, megbízhatóbb tájékoztatását, tájékozódását segítjük!

 

Fizetett hirdetések (x)

Vélemény, hozzászólás

 • INGATLANHIRDETES-INGYEN-ASZF-2017-09-01-min

  ÁSZF módosítások az INGYENES INGATLANHIRDETÉS weboldalon

  Szerző: - 2017-08-08 - 0 Hozzászólás

  2017. szeptember 01-i hatállyal az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) módosítjuk néhány ponton. Talán, az egyik legfontosabb változás az, hogy az INGYENES INGATLANHIRDETÉSnek a meghirdetett ingatlan teljes, és pontos címét tartalmaznia kell. Nem lesz elegendő azt írni, hogy “csendes környezet”, vagy azt, hogy a “belvárosban”, de még azt sem, hogy “Kukutyin u.”. A helyes és elfogadható […]

 • INGATLANHIRDETÉS INGYEN - vízjel használata a hirdetéseknél

  Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) módosítása

  Szerző: - 2017-09-07 - 0 Hozzászólás

  Érdekes jelenségre figyeltünk fel az utóbbi időben az INGATLANHIRDETÉS INGYEN oldalunkon; néhány esetben azt tapasztaltuk, hogy a feladni szándékozott ingatlanhirdetéseket olyan képeket csatolnak, amelyen több vízjel is található (és a legtöbb esetben ezeknél a hirdetéseknél a pontos cím sem került megadásra). Nem elég, hogy az egymás hegyén-hátán lévő vízjelek a fotókról kitakarják az esetleges fontos […]

Honlap kategória

Fizetett hirdetések (x)

 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!
 • Hirdessen ezen a felületen!

Facebook kedvelések